Skip to main content

Στο πλευρό του κλυδωνιζόμενου λαού η Εκκλησία

Η Εκκλησία θα σταθεί δίπλα στον κλυδωνιζόμενο λαό, συνδράμοντάς τον ακόμη και από το υστέρημά της, διαβεβαίωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε δήλωσή του με αφορμή τα μέτρα λιτότητας που ανακοίνωσε η κυβ
Η Εκκλησία θα σταθεί δίπλα στον κλυδωνιζόμενο λαό, συνδράμοντάς τον ακόμη και από το υστέρημά της, διαβεβαίωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε δήλωσή του με αφορμή τα μέτρα λιτότητας που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

«Με αφορμή τα δύσκολα μέτρα και την κρίσιμη κατάσταση που διέρχεται η πατρίδα μας, αισθάνομαι την ανάγκη να διατρανώσω προς πάσα κατεύθυνση ότι η Εκκλησία μας, όπως πάντοτε το έπραττε άλλωστε, θα σταθεί δίπλα στον κλυδωνιζόμενο λαό μας συμπάσχοντας μαζί του και συνδράμοντάς τον ακόμη και από το υστέρημά της», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος και πρόσθεσε:

«Είναι αδήριτη όμως ανάγκη να σταθούμε ενωμένοι, να αντλήσουμε δύναμη από την πίστη μας στον Θεό που πάντοτε βοηθούσε και βοηθά αυτόν εδώ τον τόπο. Η ελπίδα μας για πρόοδο και ανάπτυξη πρέπει να παραμείνει άσβεστη και μαθαίνοντας από τα λάθη μας, όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά, να προχωρήσουμε ενωμένοι, δυνατοί και αισιόδοξοι. Ο Θεός ας είναι βοηθός μας».