Skip to main content

Στο πλευρό του Μπακογλίδη η Παυλίδου

Πήγε στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου, για να δηλώσει τη στήριξή της.
Της Χρύσας Κυριακού

Με την παρουσία της στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης του υποψηφίου δημάρχου Καλαμαριάς Θεοδόση Μπακογλίδη, η Μαρία Παυλίδου επιβεβαίωσε τη στήριξή της στον «εκλεκτό» του ΠΑΣΟΚ για το δήμο. Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής η Μαρία Παυλίδου παρέστη στην εκδήλωση, βάζοντας τέλος στις φήμες που ήθελαν τις σχέσεις τους να μη διάγουν τις καλύτερες ημέρες.

Η Μαρία Παυλίδου, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, θέλησε με την παρουσία της να δηλώσει ότι αν και η ίδια επιθυμούσε την κάθοδό της στις εκλογές του Νοέμβρη με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ (είχε δηλώσει μάλιστα συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής), στις εκλογές αυτές θα στηρίξει την υποψηφιότητα που επιθυμεί το κόμμα.

Στην Περιφέρεια

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια δεν επιθυμούσε τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του κ. Μπακογλίδη, καθώς μάλλον έχει πάρει το δρόμο για την Περιφέρεια στο πλευρό του Μάρκου Μπόλαρη. Το όνομά της μάλιστα έχει ακουστεί ακόμη και για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης.

Το ψηφοδέλτιο

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ψηφοδέλτιο του κ. Μπακογλίδη συμμετέχουν οι Δημοσθένης Σαρηγιάννης, Γιάννης Ιωσηφίδης, Μπάμπης Ξανθόπουλος και Σταύρος Ζαμπέτολγου, οι οποίοι είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον κατά τη διαδικασία διαδοχής του Χριστόδουλου Οικονομίδη.