Skip to main content

Στο πλευρό όσων παλεύουν με τον κορωνοϊό οι οργανωμένοι του Ηρακλή!

Η «ΑΘ10» ανακοίνωσε πως από το πρωί της προσεχούς Δευτέρα θα σερβίρει δωρεάν καφέδες προς τους εργαζομένους του ΑΧΕΠΑ στην καφετέρια του Κατσάνειου.

Στο πλευρό όλων όσοι παλεύουν με τον κορωνοϊό εξασφαλίζοντας την υγεία των συνανθρώπων μας στέκονται έμπρακτα οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή.

Συγκεκριμένα, η «Αυτόνομη Θύρα 10» ανακοίνωσε πως από το πρωί της προσεχούς Δευτέρας και για όσο διαρκέσει η κρίση με την εξάπλωση της νόσου, θα σερβίρει δωρεάν καφέδες προς τους εργαζομένους του ΑΧΕΠΑ από την καφετέρια του Κατσάνειου, το «Only Blue».

Η ανακοίνωση του «κυανόλευκου» συνδέσμου αναφέρει:

«Η αυτόνομη Θύρα 10 σε συνεννόηση με τον ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ αποφασίσαμε από το πρωί της Δευτέρας 16 Μαρτίου και για όσο διαρκέσουν οι δύσκολες μέρες που έρχονται, να ανοίξουμε ξανά τη καφετέρια του Κατσάνειου το Only Blue και να σερβίρουμε δωρεάν καφέδες στους εργαζομένους του ΑΧΕΠΑ.

Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να πούμε ευχαριστώ σε όλους από τον πρώτο γιατρό μέχρι τον τελευταίο τεχνικό του νοσοκομείου που αυτές τις μέρες βρίσκονται στην εμπροσθοφυλακή μιας μάχης που αφορά όλους μας.

Ευχαριστούμε!!!».

Παράλληλα, αντιπροσωπεία από το κλαμπ του «Γηραιού» στο Ασβεστοχώρι επισκέφθηκε το νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης στέλνοντας μήνυμα στήριξης προς τους γιατρούς και τους νοσηλευτές με πανό χαρακτηρίζοντάς τους μάλιστα ως «ήρωες».