Skip to main content

Στο πλευρό του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ ενόψει Μπενφίκα ΚΑΕ και ΑΣ

Η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ αλλά και ο Ερασιτέχνης έστειλαν τις ευχές τους στον Δικέφαλο ενόψει της μεγάλης αποψινής ρεβάνς εναντίον της Μπενφίκα

Τις ευχές της στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ ώστε να καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους του Champions League υπερκεράζοντας απόψε το τελευταίο της εμπόδιο που ακούει στο όνομα Μπενφίκα έστειλε η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ.

Χαρακτηριστικά, το μήνυμα της στο Twitter αναφέρει:

«Η πιο μεγάλη ώρα είναι ΤΩΡΑ! Απόψε το βράδυ ο #PAOK γράφει ιστορία! Καλή επιτυχία στην ομαδάρα μας!».

Παράλληλα, στο πλευρό του συγκροτήματος του Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται και ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ που εξέδωσε ανακοίνωση η οποία και αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μία νέα σελίδα στην ευρωπαϊκή του ιστορία είναι έτοιμος να γράψει ο παγκόσμιος ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος το βράδυ της Τετάρτης 29 Αυγούστου και ώρα 22:00 υποδέχεται στη δική του πόλη, τη Θεσσαλονίκη και στο κάστρο του, την Τούμπα, την Μπενφίκα, στο τελευταίο βήμα πριν την πολυπόθητη πρόκριση στους Ομίλους του Champions League.

Σε ένα γήπεδο, πραγματικό «καζάνι», ο Δικέφαλος του Ιβάν Σαββίδη, ο δικός μας Δικέφαλος, με τη στήριξη των χιλιάδων οπαδών του, θέλει να εκμεταλλευτεί την προίκα του 1-1 της Λισαβώνας και να πάρει στα χέρια του το εισιτήριο για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η μάνα του Συλλόγου, ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, στέλνει τις θερμότερες ευχές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ούτως ώστε να υλοποιήσει ένα όνειρο πολλών ετών...

Επειδή όμως ο ΠΑΟΚ ούτε αρχίζει ούτε τελειώνει σήμερα το βράδυ, πρέπει όλοι όσοι θα βρεθούμε στο γήπεδο να είμαστε προσεκτικοί. Ο ΠΑΟΚτσής ξέρει να υποστηρίζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση κάποιος να ξεφύγει και να δημιουργήσει πρόβλημα στο αύριο της ομάδας. Τα παιδιά μας θα κάνουν το παν να μας βγάλουν ασπροπρόσωπους...».