Skip to main content

Στο πράσινο η Θεσσαλονίκη - Ποιες περιοχές άλλαξαν επιδημιολογικό επίπεδο (φωτο)

Πρασίνισε η Θεσσαλονίκη στον επιδημιολογικό χάρτη της Ελλάδος - Εντάχθηκε στο χαμηλότερο επίπεδο ετοιμότητας λόγω των πτωτικών αριθμών της πανδημίας.

Η Θεσσαλονίκη επίσημα και πλέον άλλαξε επιδημιολογικό επίπεδο λόγω των πτωτικών αριθμών της πανδημίας που εντοπίζονται σταθερά το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιφερειακή ενότητα.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, η Θεσσαλονίκη εντάσσεται από το κίτρινο στο πράσινο επίπεδο, όπως και η περιφερειακή ενότητα Ημαθίας.

Ακόμη, οι Περιφερειακές Ενότητες Λάρισας, Ευβοίας και Δυτικής Αττικής πέφτουν επίπεδο και μεταφέρονται στο Κίτρινο (Επίπεδο 2). Μαζί με την Ημαθία και τη Θεσσαλονίκη, οι Περιφερειακές Ενότητες Δράμας, Καβάλας, Γρεβενών, Φλώρινας, Τρικάλων, Κερκύρας, Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας, Ηλείας, Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, πέφτουν επίπεδο και μεταφέρονται στο Πράσινο (Επίπεδο 1). Οι δήμοι Σκύρου και Σαλαμίνας πέφτουν επίπεδο και μεταφέρονται στο Πράσινο (Επίπεδο 1).

Η Περιφερειακή Ενότητα Μυκόνου ανεβαίνει επίπεδο και μεταφέρεται στο Πορτοκαλί (Επίπεδο 3). Ακόμη, ο δήμος Λειψών ανεβαίνει επίπεδο και μεταφέρεται στο Κίτρινο (Επίπεδο 2).

Δείτε τον χάρτη: