Skip to main content

Στο ψηφοδέλτιο της Νοτοπούλου η πρόεδρος της ΚΕΔΗΘ Μαρία Πασχαλίδου

Πρόκειται για τη δεύτερη μεταπήδηση υποψηφίου του συνδυασμού του Πέτρου Λεκάκη σε αυτό της Κατερίνας Νοτοπούλου, μετά την Έλλη Χρυσίδου.

Στο ψηφοδέλτιο της Κατερίνας Νοτοπούλου εντάσσεται Μαρία Πασχαλίδου, πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τη δεύτερη μεταπήδηση υποψηφίου του συνδυασμού του Πέτρου Λεκάκη σε αυτό της εκλεκτής του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Θεσσαλονίκης, αφού, όπως έγραψε το πρωί η Voria.gr, στον συνδυασμό «Θεσσαλονίκη Μαζί» εντάχθηκε και η Έλλη Χρυσίδου (διαβάστε περισσότερα εδώ)

Την υποψηφιότητα της Μαρίας Πασχαλίδου ανακοίνωσε η Κατερίνα Νοτοπούλου μέσω των social media:

«Η παράταξη "Θεσσαλονίκη Μαζί" καλωσορίζει την Μαρία Πασχαλίδου στην ομάδα της νίκης. Η Μαρία με τη δύναμη και τη γνώση της Αντιδημάρχου Νεολαίας και στη συνέχεια της Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσσαλονίκης συνέδεσε το όνομά της με τα νεολαιίστικα θέματα της πόλης και ειδικά με την «Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014». Συνέχισε την ανάπτυξη πολιτικών για τη νεολαία και τους φορείς νεολαίας μέχρι και σήμερα υλοποιώντας το τελευταίο διάστημα δύο πολύ ενδιαφέρουσες δράσεις. Το Συμμετοχικό Προϋπολογισμό για τη Νεολαία και το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Θεσσαλονίκης.

Προχωράμε μαζί για να μπορέσουμε να δρομολογήσουμε νέες πολιτικές, δράσεις και πρωτοβουλίες προς όφελος των νέων και των φορέων νεολαίας του Δήμου Θεσσαλονίκης».