Skip to main content

Στο Σέιχ Σου με τη Φώφη Γεννήματα ο Κυριάκος Κυριάκος

«Οι πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ και η απουσία πραγματικής οικολογικής συνείδησης είναι καταστροφικές για το περιβάλλον μας» σχολίασε ο υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ.

Στο περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου βρέθηκε σήμερα μαζί με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Κυριάκος Κυριάκος.

Η κ. Γεννηματά πραγματοποίησε αυτοψία στην περιοχή η οποία καταστρέφεται εξαιτίας του φλοιοφάγου εντόμου που μέχρι στιγμής έχει «φάει» δεκάδες χιλιάδες δέντρα (δείτε εδώ).

«Σύμφωνα με τους αρμόδιους έχουν καταστραφεί 3.500 στρέμματα του δάσους (εκατοντάδες χιλιάδες δέντρα) και αλλά τόσα έχουν μολυνθεί από το έντομο. Ενώ το πρόβλημα υπάρχει εδώ και τρία χρόνια η κυβέρνηση αδιαφορεί στις εκκλήσεις των ειδικών και του δήμου Νεάπολης Συκεών» σχολίασε ο Κυριάκος Κυριάκος και πρόσθεσε:

«Οι πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ και η απουσία πραγματικής οικολογικής συνείδησης είναι καταστροφικές για το περιβάλλον μας. Τώρα και όχι αύριο, είναι απαραίτητο να δοθούν πόροι, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και να ξεκινήσει άμεσα η μελέτη και η αναζωογόνηση του δάσους του Σέιχ Σου».