Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Στο σύγχρονο σκάφος του λιμενικού ο αρχηγός του Σώματος - Τι δήλωσε στη Voria

Είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και έχει εξαιρετικές δυνατότητες, δήλωσε ο αρχηγός του Λιμενικού, αντιναύαρχος, Γιώργος Αλεξανδράκης.

Το υπερσύγχρονο σκάφος του Λιμενικού Σώματος με την ονομασία «900 Μαρίνος Ζαμπάτης» που ελλιμενίστηκε το απόγευμα της Κυριακής στην παραλία της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, επισκέφτηκε ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχος, Γιώργος Αλεξανδράκης.

Ο κ. Αλεξανδράκης ανέβηκε στη αλεξίσφαιρη γέφυρα του σκάφους και συνομίλησε με τον καπετάνιο και το πλήρωμα του σκάφους.

Στη συνέχεια και όταν αποβιβάστηκε στάθηκε στο πλακόστρωτο και συνομίλησε με πολίτες που περίμεναν να το επισκεφθούν και εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε μικρούς και μεγάλους που περίμεναν στη σειρά.  «Χαιρόμαστε που επισκέπτεστε το σκάφος, είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και έχει εξαιρετικές δυνατότητες», τους έλεγε.

Αμέσως μετά ο αρχηγός του σώματος Γιώργος Αλεξανδρής σε δήλωσή του στη Voria.gr αναφέρθηκε στη συναυλία έδωσε το βράδυ η μπάντα του Λιμενικού Σώματος.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή που βρισκόμαστε εδώ στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Σε λίγο θα ξεκινήσει μια μουσική βραδιά με την μπάντα του Λιμενικού Σώματος γιατί θέλουμε να δείξουμε και το καλλιτεχνικό κομμάτι του Σώματος και να σας παρουσιάσουμε με μεγάλο καμάρι την μπάντα μας. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους Θεσσαλονικείς για την αγάπη και το ενδιαφέρον που έδειξαν», ανέφερε.

Ο ίδιος και επιτελείς του Λιμενικού Σώματος παρακολούθησαν τη συναυλία, όπως και πλήθος κόσμου που απόλαυσε τη μουσική βραδιά στο πλακόστρωτο της παραλίας.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο: