Skip to main content

Στο σπίτι με το MEGA - Την Παρασκευή το best of επεισόδιο

Για εννέα εβδομάδες αγαπημένοι καλλιτέχνες ξεσήκωσαν το τηλεοπτικό κοινό μέσω της εκπομπής «στο σπίτι με το MEGA» - Την Παρασκευή οι καλύτερες στιγμές

Τις μοναδικές στιγμές που μας κράτησαν συντροφιά τις δύσκολες μέρες της καραντίνας μέσα από την εκπομπή «Στο σπίτι με το Mega» έχουμε την ευκαιρία να ξαναζήσουμε την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 23:00. Γινόμαστε λοιπόν ξανά μια μεγάλη συντροφιά και ζούμε τις καλύτερες στιγμές από τις Παρασκευές που μας σημάδεψαν. Ο Αντώνης Ρέμος, η Αννα Βίσση, ο Γιώργος Νταλάρας, οι Μέλισσες, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Δήμητρα Γαλάνη, οι ΠΥΞ ΛΑΞ, ο Τόνι Σφήνος και οι καλεσμένοι τους θα μας ξεσηκώσουν με τις μοναδικές ερμηνείες τους.

Η περίοδος της καραντίνας ήταν για όλους μια πρωτόγνωρη συνθήκη. Έπρεπε να μείνουμε όλοι σπίτι με την μικρή οθόνη να αποτελεί μια από τις επιλογές ψυχαγωγίας μας. Οι περιορισμοί στις μετακινήσεις και οι εκκλήσεις της πολιτείας για την αποφυγή του συγχρωτισμού οδήγησαν τους τηλεοπτικούς σταθμούς να «παγώσουν» τα γυρίσματα σειρών και εκπομπών και να γυρίσουν στις επαναλήψεις.

Εν μέσω αυτής της ιδιαίτερης περιόδου το MEGA αποφάσισε να φέρει τον κόσμο πιο κοντά με τις ξεχωριστές μουσικές βραδιές που διοργάνωσε. Να τους δώσει μια αχτίδα αισιοδοξίας στο αδιέξοδο που βίωναν. Μπορεί να ήμασταν στα σπίτια μας όμως, κάθε Παρασκευή βράδυ, γινόμασταν μια παρέα με τις εκπομπές «Μένουμε σπίτι», οι οποίες στην συνέχεια μετονομάστηκαν, λόγω των συνθηκών, «Στο Σπίτι».

Το εγχείρημα αυτό ξεκίνησε την Παρασκευή 10 Απριλίου με τον Αντώνη Ρέμο. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, κατάφερε να ταξιδέψεις τους τηλεθεατές με την μοναδική φωνή του. Η εκπομπή έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης και το project συνεχίστηκε, με το Μεγάλο Κανάλι να δημιουργεί μια τέτοια ζώνη, την οποία δεν προσπάθησε να υιοθετήσει ο ανταγωνισμός. Για εννέα, συνολικά, εβδομάδες αγαπημένοι καλλιτέχνες ξεσήκωσαν το τηλεοπτικό κοινό ενώ αυτή την Παρασκευή οι καλύτερες στιγμές κάθε εκπομπής θα παρουσιαστούν σε ένα best of επεισόδιο.