Skip to main content

«Στο σπίτι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό» - Απόψε στο Mega

Απόψε, Παρασκευή 29 Μαΐου, στις 23.00 ο Κωνσταντίνος Αργυρός έρχεται «Στο Σπίτι του MEGA» για να παρουσιάσει ένα μουσικό πρόγραμμα

Αυτή την Παρασκευή, στις 23.00, ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρουσιάζει «Στο Σπίτι του MEGA» μεγάλες επιτυχίες του, ξεχωριστά ντουέτα με τους Νατάσα Θεοδωρίδου, Μπάμπη Στόκα και Ελένη Φουρέιρα

Κάθε εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού είναι συνήθως soldout καθώς ο κόσμος αγάπησε τη φωνή του και την αμεσότητα της σκηνικής του παρουσίας και υποστηρίζει κάθε νέο του βήμα και δισκογραφικά.

Πώς το καταφέρνει αυτό ο 34χρονος καλλιτέχνης που αποφάσισε να μετατρέψει το χόμπι του σε επάγγελμα το 2004 όταν βρέθηκε στο Fame story 3, πότε ανδρώθηκε καλλιτεχνικά και ποιά είναι η συνταγή της ανάδειξής του σε ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της νέας γενιάς τραγουδιστών αλλά και της νυχτερινής ζωής; Ενδεικτικά είναι όσα έχει πει ο ίδιος ο Κωνσταντίνος κατά καιρούς κι αναφέρει στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Αν και κόλλησε το μικρόβιο της μουσικής από πολύ νωρίς, με την εκμάθηση πιάνου όντας πέντε χρονών και στη συνέχεια κιθάρας κι άλλων μουσικών οργάνων, ενώ παράλληλα άρχισε να τραγουδά, αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι όταν λόγω... μιας κοπέλας βρέθηκε στο Fame Story 3. Η κοπέλα έστειλε το βιογραφικό του χωρίς εκείνος να το ξέρει.

Αφού πια μπήκε στη διαδικασία των οντισιόν, μια συζήτηση με τον πατέρα του για το κατά πόσο του αρέσει αυτό που θα κάνει και αν έχει κατανοήσει ποια θα είναι η ζωή του εφόσον μπει στο μουσικό τάλεντ σόου, τον βοήθησε να συνειδητοποιήσει την ευθύνη αυτής της επιλογής και άρχισε να σκέφτεται επαγγελματικά και σοβαρά το δρόμο του τραγουδιού.

Σταθμός για την καλλιτεχνική του ωρίμανση ήταν τα χρόνια της Θεσσαλονίκης, όπου πρωτοανέβηκε με τους συμπαίκτες του στο μουσικό τάλεντ σόου, αλλά ευτύχησε σε διάφορες συνεργασίες (Νατάσσα Θεοδωρίδου, Γιώργος Γιαννιάς, Νίκος Κουρκούλης κ.ά.), κι εξακολουθεί να επιστρέφει, καθώς εκεί βρήκε τον καλλιτεχνικό του εαυτό. Δουλεύοντας έξι μέρες την εβδομάδα «ψήθηκε» στην πίστα, έμαθε ρεπερτόριο κι έψαξε τη λαϊκή μουσική. Όταν μάλιστα τού ζητούσε κάποιος ένα τραγούδι και μπορεί να μην το γνώριζε, έλεγε «δεν το ξέρω» και φρόντιζε να το μάθει για να το πει σε επόμενη φάση. Αλλωστε ακόμη και σήμερα ο Κωνσταντίνος συνεχίζει να μελετά μουσική.

Το πρώτο του βήμα στη νυχτερινή Αθήνα έγινε στον Βοτανικό τον Οκτώβριο του 2005 δίπλα στην Άννα Βίσση. Ακολούθησαν συνεργασίες με τους Γιάννη Πούταρχο, Νίκο Βέρτη, Χρήστο Μενιδιάτη, Αντζελα Δημητρίου, Ελένη Φουρέιρα και άλλους.

Το μυστικό της επιτυχίας για τον ίδιο είναι η συνεχής δουλειά γι' αυτό που έχεις επιλέξει να κάνεις, ώστε να μπορείς να το υποστηρίξεις όσο καλύτερα γίνεται ανά πάσα στιγμή. Στην περίοδο της καραντίνας δούλεψαν με τον Λευτέρη Κιντάτο, το νέο του τραγούδι «Αθήνα μου», που θα παρουσιαστεί την Παρασκευή αποκλειστικά στο Mega.

Αν αξίζει ένα τραγούδι πιστεύει ότι θα το... ανακαλύψει ο κόσμος. Στο πόσο μεγάλη επιτυχία θα γίνει παίζουν ρόλο τα Μέσα και οι Djs και τα lives κι άλλα! Ο ίδιος προσπαθεί να φροντίζει τις παραγωγές του και με τους συνεργάτες του κάνουν το καλύτερο ώστε να είναι βέβαιος ο θαμώνας ότι θα περάσει καλά.

Αν κι έχει τηλεοπτική εμπειρία, έχει εμφανιστεί και σε διάφορες σειρές ενώ για ένα διάστημα ήταν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη (Alpha), είναι επιφυλακτικός με τα μέσα ενημέρωσης και δίνει με φειδώ συνεντεύξεις. Προτιμάει να μιλάει όταν έχει κάτι να πει, και προσπαθεί να εκφράζεται μέσα από τη δουλειά και τα τραγούδια μου.

Φροντίζει να κρατά όσο γίνεται μακριά από τα φώτας της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή κι αντιδρά όταν του απευθύνουν σχετικές ερωτήσεις. Αυτό συνέβη και στα γυρίσματα της εκπομπής του Mega όταν ρωτήθηκε για την κοπέλα του, Αλεξάνδρα Φωτοπούλου, οπότε ζήτησε «να μην μπούμε σε αυτές τις ερωτήσεις».

Τι θα δούμε την Παρασκευή στο Mega

Απόψε, Παρασκευή 29 Μαΐου ο Κωνσταντίνος Αργυρός έρχεται «Στο Σπίτι του MEGA» για να παρουσιάσει ένα μουσικό πρόγραμμα, που συνδυάζει το μοντέρνο με το αυθεντικό λαϊκό ρεπερτόριο, τις μεγάλες του επιτυχίες (από το «Ολα θα αλλάξουν» του 2008 μέχρι το «Κάτι παραπάνω» του 2018) με άλλες που αγάπησε ο κόσμος.

Μαζί του θα βρεθούν για ξεχωριστά ντουέτα τρεις καταξιωμένοι συνάδελφοι και φίλοι του, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Μπάμπης Στόκας και η Ελένη Φουρέρα. Επίσης θα ακούσουμε για πρώτη φορά κι αποκλειστικά το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού «Αθήνα μου».

Σήμερα το βράδυ στις 23.00, συντονιζόμαστε ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ του MEGA για να ακούσουμε τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την εκλεκτή παρέα του.