Skip to main content

«Στο Σπίτι» την Παρασκευή 22 Μαΐου με τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, μία από τις καλύτερες φωνές του λαϊκού τραγουδιού με πολυάριθμες δισκογραφικές διακρίσεις, έρχεται «Στο σπίτι».

Με πολύ τραγούδι αλλά και πολύ γέλιο θα μας κρατήσει συντροφιά την Παρασκευή 22 Μαΐου η Νατάσα Θεοδωρίδου στην ιδιαίτερη βραδιά που ετοιμάζει για το Mega και την εκπομπή «Στο Σπίτι».

Η χημεία που έχει η αγαπημένη ερμηνεύτρια με τον Παντελή Καναράκη είναι μοναδική. Κάθε τους συνάντηση είναι απολαυστική και εκτός από τους ίδιους περνά υπέροχα και ο κόσμος που είτε τους έχει παρακολουθήσει στις ζωντανές τους εμφανίσεις, είτε τους παρακολουθεί διαδικτυακά στα social media. Τα χιουμοριστικά stories και βιντεάκια που ανεβάζουν κερδίζουν εκατοντάδες likes και αναπαράγονται σε χρόνο dt.

Ο Παντελής Καναράκης εισβάλλει στο studio της εκπομπής «Στο σπίτι με τη Νατάσα Θεοδωρίδου» ζητώντας αρχικά να πει και αυτός ένα τραγούδι (το εάν τα κατάφερε θα το δούμε στις οθόνες μας) και με τον δικό του απολαυστικό τρόπο αναστατώνει τη ζωή της Νατάσας δίνοντας μια διαφορετική νότα στη βραδιά με το καυστικό του χιούμορ. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μένει στο πλευρό της φίλης του, που λατρεύει να πειράζει, σε ρόλο συμπαρουσιαστή-συνομιλητή.

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020, στις 23.00 «Στο σπίτι με τη Νατάσα Θεοδωρίδου»