Skip to main content

Αστυνομική επιχείρηση για απομάκρυνση σκηνών στις Καβουρότρυπες

Τις προηγούμενες ημέρες, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη επιχείρηση απομάκρυνσης παράνομης κατασκήνωσης από την περιοχή Καβουρότρυπες.

Με την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν πραγματοποιήθηκε και πρώτη δράση απομάκρυνσης παράνομης ελεύθερης κατασκήνωσης από την περιοχή Καβουρότρυπες

Σύμφωνα με την Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής, στο πλαίσιο της επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, απομακρύνθηκαν οι σκηνές και βεβαιώθηκαν παραβάσεις.

Οι αστυνομικές αρχές της Χαλκιδικής σχεδιάζουν νέες οργανωμένες επιχειρήσεις και φέτος κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για την παράνομη ελεύθερη κατασκήνωση σε παραλιακές περιοχές των δήμων Αριστοτέλη, Σιθωνίας, Κασσάνδρας, Πολυγύρου και Ν. Προποντίδας.

Σημειώνεται ότι κατά την περσινή περίοδο στο πλαίσιο των επιχειρήσεων είχαν πραγματοποιηθεί περίπου 290 έλεγχοι τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο.

Κατά τους ελέχους είχαν συλληφθεί 57 άτομα για παράνομη ελεύθερη κατασκήνωση και βεβαιώθηκαν 54 παραβάσεις.

Οι επιχειρήσεις πραγματοποιούνται σςτο πλαίσιο του γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της ΕΛΑΣ κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, για την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας.