Skip to main content

Στο στόχαστρο της Κλαμπ Μπριζ ο Τζόλης - Βάζει και Κρμέντσικ στο κάδρο

Ο ΠΑΟΚ ξέρει ότι έχει χρυσάφι στα χέρια του και ζητάει περίπου 10 εκατ. ευρώ για τον νεαρό επιθετικό, αναφέρει βελγικό δημοσίευμα

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Κλαμπ Μπριζ φέρεται να βρίσκεται ο Χρήστος Τζόλης του ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Βελγίου εξετάζει την περίπτωση του 18χρονου επιθετικού, ο οποίος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από την πρώτη του εμφάνιση με τα «ασπρόμαυρα» και συνεχίζει να εντυπωσιάζει.

Πιο συγκεκριμένα, βελγικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Μπριζ σκέφτεται να κινηθεί για την απόκτηση του και είναι διατεθειμένη να προσφέρει το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του. Βέβαια, το έργο της είναι δύσκολο καθώς απομένουν μόνο τρεις ημέρες για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα. «Ο ΠΑΟΚ ξέρει ότι έχει χρυσάφι στα χέρια του και ζητάει περίπου δέκα εκατ. ευρώ για τον νεαρό επιθετικό», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Το δημοσίευμα εμπλέκει και το όνομα του Μίχαελ Κρμέντσικ αναφέροντας τις καλές σχέσεις ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μπριζ και τονίζοντας ότι ο σύλλογος του Βελγίου μπορεί να επωφεληθεί και με την αγορά ενός από τα καλύτερα ταλέντα της Ευρώπης αλλά και με την εκτόξευση του Τσέχου επιθετικού, που άρχισε εξαιρετικά τη θητεία του με τα «ασπρόμαυρα».