Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021
x

ΣΤΟΝ 3Ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ CONFERENCE LEAGUE Ο ΠΑΟΚ - ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΓΥΡΟ

Οι ασπρόμαυροι θα δώσουν τον πρώτο τους ευρωπαϊκό αγώνα στις 5 Αυγούστου και όχι στις 22 Ιουλίου καθώς μεταφέρθηκαν από τον 2ο προκριματικό στον τρίτο

Aπό τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League και όχι από τον 2ο, θα ξεκινήσει τη νέα ευρωπαϊκή του περιπέτεια ο ΠΑΟΚ, δηλαδή οι ασπρόμαυροι θα δώσουν τον πρώτο τους ευρωπαϊκό αγώνα στις 5 Αυγούστου και όχι στις 22 Ιουλίου.

Πιο συγκεκριμένα, η UEFA αποφάσισε σήμερα το πρωί να δώσει προτεραιότητα στους Κυπελλούχους συγκεκριμένων χωρών προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που δημιουργήθηκαν στην τρίτη τη τάξει διοργάνωσή της, με τόσο την Κυπελλούχο Ελβετίας, Λουκέρνη, όσο και τον ΠΑΟΚ, να μεταφέρονται από τον 2ο προκριματικό γύρο στον 3ο.

Παράλληλα, η Κυπελλούχος Σλοβενίας, Ολίμπια Λιουμπλιάνα, η Κυπελλούχος Ουγγαρίας, Ουίπεστ και οι Κυπελλούχοι Λουξεμβούργου και Λιθουανίας, θα μεταφερθούν από τον 1ο προκριματικό γύρο στον 2ο, με το κέρδος για τον ΠΑΟΚ να είναι διπλό!

Αφενός οι ασπρόμαυροι κερδίζουν έναν γύρο και αφετέρου θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στις 5 Αυγούστου, δύο δηλαδή εβδομάδες μετά την ημερομηνία που είχαν σημαδέψει μέχρι σήμερα!

Επίσημα πάντως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει ενημερωθεί σχετικά, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ώρες.

Πηγή: paok24.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ