Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022
x

ΣΤΟΝ ΑΗ ΣΤΡΑΤΗ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχωρεί σε μια συμβολική κίνηση ανήμερα του Πάσχα επισκεπτόμενη το νησί του Βορείου Αιγαίου.

Με μια συμβολική κίνηση η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, σηματοδοτεί φέτος τον εορτασμό του Πάσχα, καθώς ανήμερα την Κυριακή της Λαμπρής θα επισκεφθεί τους κατοίκους του Άη Στράτη στην καρδιά του Αιγαίου, συνοδευόμενη από τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή.

Κατά την επίσκεψη της στο νησί των 200 κατοίκων, η Κατερίνα Σακελαροπούλου θα συναντηθεί με τους κατοίκους του νησιού και τη δήμαρχό τους Μαρία Κακαλή ενώ έχει ζητήσει να συναντηθεί και με τους 27 μαθητές όλων των βαθμίδων του νησιού και τους εκπαιδευτικούς τους.

Θα συναντηθεί με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στο νησί και θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο που είναι αφιερωμένο στο Νικόλαο Σιαλμά, ο οποίος κατέπεσε στο Αιγαίο με Mirage F1 κατά τη διάρκεια αερομαχίας με τουρκικό F-16 στις 18 Ιουνίου του 1992.

Μιλώντας στον Σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ, η Μαρία Κακαλή τόνισε πως «αποτελεί μεγάλη τιμή για το νησί μας και τους 200 ακρίτες του Βορείου Αιγαίου η επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας την Κυριακή του Πάσχα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ