Skip to main content

Στον ανακριτή ο 58χρονος για την «ομηρία» στο Ωραιόκαστρο

Ο 58χρονος έχει δηλώσει συντετριμμένος και μετανιωμένος για τις πράξεις του. Κατηγορείται ότι είχε φυλακισμένα τα δύο ξαδέρφια του.

Στον 1ο Τακτικό Ανακριτή παρουσιάστηκε σήμερα ο 58χρονος που φέρεται ότι κρατούσε επί οκτώ μήνες φυλακισμένα τα δύο ξαδέρφια του στο σπίτι του στο Ωραιόκαστρο, προκειμένου να τους αποσπά λεφτά.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο ίδιος έχει δηλώσει συντετριμμένος και μετανιωμένος για τις πράξεις του.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας κατηγορείται ότι είχε φυλακισμένα τα δύο αδέλφια, (47 ετών ο άνδρας και 48 η γυναίκα), τα οποία είχαν νοητική στέρηση, στο διαμέρισμά του στο Ωραιόκαστρο επί οκτώ μήνες και υπό απειλές τους ανάγκαζε να μεταβαίνουν μαζί του στην τράπεζα και να του δίνουν χρήματα που είχαν σε λογαριασμούς τους. Μια μέρα που εκείνος έλειπε βρήκαν ευκαιρία να καλέσουν την άμεση δράση και πλέον η υπόθεση ακολουθεί τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Σε βάρος του 58χρονου αλλά και των δύο συνεργών του, της κόρης του και μιας ακόμα γυναίκας, έχει σχηματιστεί δικογραφία -κατά περίσταση- για αρπαγή, ληστεία, εκβίαση, απλές σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία και κατά συρροή και παράβαση του Νόμου περί όπλων.