Skip to main content

Στον ανακριτή οδηγείται αύριο ο 36χρονος για το φονικό της Γιάννουλης

Ενώπιον του ανακριτή οδηγείται αύριο ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 29χρονου ιδιοκτήτη Ιντερνετ καφέ, Γιώργου Κρητικόπουλου.
Ενώπιον του ανακριτή οδηγείται αύριο προκειμένου να απολογηθεί ο 36χρονος άνδρας που συνελήφθη τα μεσάνυχτα του Σαββάτου από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 29χρονου ιδιοκτήτη Ιντερνετ καφέ, Γιώργου Κρητικόπουλου, ο οποίος βρέθηκε πυροβολημένος εξ επαφής με κυνηγετικό όπλο, μέσα στο ΙΧ του, λίγα τετράγωνα μακριά από το σπίτι του στη Γιάννουλη.

Το φονικό έγινε στη μία το μεσημέρι των Χριστουγέννων και αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ δράστη και θύματος. Ο 36χρονος άεργος αρνείται ότι είχε ανάμιξη στο έγκλημα ενώ δεν βρέθηκε και το όπλο με το οποίο έγινε η εκτέλεση του 29χρονου. Ωστόσο, από την αστυνομία επισημαίνεται ότι υπάρχει βίντεο από κάμερα επιχείρησης στη Γιάννουλη που πιστοποιεί ότι βρισκόταν στην περιοχή, όταν έγινε το φονικό, αλλά και μαρτυρίες που τον ενοχοποιούν, ενώ υπάρχει και το στοιχείο της συνδιάλεξης των δύο ανδρών, οι οποίοι φέρεται να λογομάχησαν τηλεφωνικά, πριν συναντηθούν στη Γιάννουλη.

Ο συλληφθείς, κάτοικος της ευρύτερης περιοχής της Λάρισας είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για υπόθεση ναρκωτικών και από την αστυνομία εξετάζεται το ενδεχόμενο τα κίνητρα της δολοφονίας να έχουν σχέση με την εν λόγω δραστηριότητα. Σε βάρος του 36χρονου σχηματίσθηκε ήδη δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας από όπου και παραπέμφθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί αύριο.