Skip to main content

Στον ανακριτή τα μέλη της συμμορίας που είχε ορμητήριο την Πολυτεχνειούπολη

Ανάμεσα στα μέλη της συμμορίας της Πολυτεχνειούπολης είναι και η δόκιμη αστυνομικός, η οποία φαίνεται να είχε ενεργό ρόλο στην υπόθεση.

Στις 9 το πρωί τα μέλη της συμμορίας της Πολυτεχνειούπολης πέρασαν το κατώφλι του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθούν.

Πρόκειται για όσους αντιμετωπίζουν κακουργηματικές κατηγορίες.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (29/9) βρέθηκαν στο τριμελές πλημμελειοδικείο οι 5 από τους 32 συλληφθέντες στην Πολυτεχνειούπολη.

Ανάμεσά τους είναι και η δόκιμη αστυνομικός, η οποία φαίνεται να είχε ενεργό ρόλο στην υπόθεση, καθώς φέρεται ότι ήταν εκείνη που ενημέρωνε τους κακοποιούς για τις επιχειρήσεις των συναδέλφων της, ενώ δύο φορές είχαν ματαιωθεί επιχειρήσεις της Αστυνομίας, λόγω της δράσης της.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης (28/9) όταν και σημειώθηκαν πυροβολισμοί, στις παλιές φοιτητικές εστίες της Πολυτεχνειούπολης στου Ζωγράφου, κατά τη διάρκεια ευρείας επιχείρησης της αστυνομίας, για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Τρεις συμμορίες είχαν τις φοιτητικές εστίες ως ορμητήριο στην περιοχή. Είχαν τον απόλυτο έλεγχο, αφού έφταναν στο σημείο να κάνουν ακόμη και face control για το ποιος θα μπαίνει στις εστίες. Δεν δίσταζαν ακόμη να απειλούν με όπλα φοιτητές, διακινούσαν ναρκωτικά και έκαναν ληστείες.

Χαρακτηριστική είναι και η περίπτωση απαγωγής 17χρονου, με σκοπό να μπουν στο σπίτι του και να ληστέψουν την οικογένεια.

Πηγή: ertnews.gr 

φωτογραφία αρχείου