Skip to main content

Στον δήμο Θέρμης την Πέμπτη ο Πέτσας - Σύσκεψη για το εμβολιαστικό πρόγραμμα

Ένα από τα θέματα της ατζέντας είναι η συνεργασία μεταξύ της πολιτείας και της αυτοδιοίκησης για την προώθηση του εμβολιαστικού προγράμματος

Τον δήμο Θέρμης πρόκειται να επισκεφθεί ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, την προσεχή Πέμπτη 15 Ιουλίου.

Ο κ. Πέτσας θα συμμετάσχει σε σύσκεψη η οποία θα γίνει στις 10.30 π.μ. στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου στη Θέρμη. Εκτός του δημάρχου Θέρμης Θεόδωρου Παπαδόπουλου, στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν οι αντιδήμαρχοι καθώς και εκπρόσωποι των επαγγελματικών φορέων όπως του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, της Ένωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων Θέρμης κ.ο.κ.

Αντικείμενο της σύσκεψης θα είναι μεταξύ άλλων, η συνεργασία μεταξύ της πολιτείας και της αυτοδιοίκησης για την αποτελεσματικότερη προώθηση του εμβολιαστικού προγράμματος κατά της covid-19. Στο περιθώριο της σύσκεψης θα γίνουν δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, από τον δήμαρχο Θέρμης και από τους εκπροσώπους των φορέων.