Skip to main content

Στον εισαγγελέα αύριο ο μακελάρης της Ερέτριας

Στον εισαγγελέα Χαλκίδας θα οδηγηθεί αύριο ο 54χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τρία άτομα για προσωπικές οικονομικές διαφορές στην Ερέτρια.
Στον εισαγγελέα Χαλκίδας θα οδηγηθεί αύριο ο 54χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τρία άτομα για προσωπικές οικονομικές διαφορές στην Ερέτρια. Θύματα είναι ο Ανδρέας Καρμίρης, 34 ετών, ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, 40 ετών, και ο δικηγόρος Αθανάσιος Θάνος, 52 ετών, όλοι από την Αθήνα.

 Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τα τρία θύματα μαζί με έναν ακόμα δικηγόρο, τον Γεώργιο Ζωγράφο, είχαν μεταβεί στη Χαλκίδα όπου ήρθαν σε επαφή με τον δράστη που είναι πατέρας ιδιοκτήτη "Ίντερνετ-καφέ", προκειμένου να τακτοποιήσουν ζητήματα οικονομικής φύσεως που αφορούσαν οφειλές του ιδιοκτήτη της καφετέριας προς τα θύματα.

Ο 54χρονος τούς έκλεισε ραντεβού σε παραλιακή ταβέρνα στην Ερέτρια, λέγοντας ότι θα πήγαινε για να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες, αλλά, όταν εμφανίστηκε, έβγαλε πιστόλι με το οποίο πυροβόλησε και σκότωσε τους τρεις, ενώ ο τέταρτος γλίτωσε, γιατί την ώρα εκείνη είχε απομακρυνθεί από το σημείο μιλώντας στο κινητό του τηλέφωνο.

Ο δράστης παραδόθηκε λίγο αργότερα, ύστερα από επικοινωνία που είχε με τους αστυνομικούς και μέχρι αυτή την ώρα δίνει κατάθεση στον Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, εξηγώντας τους λόγους της εγκληματικής πράξης του.