Skip to main content

Στον εισαγγελέα οι 10 συλληφθέντες για τα χθεσινά επεισόδια στην Αθήνα

Στον εισαγγελέα οδηγούνται οι 1ο νεαροί συλληφθέντες για τα χθεσινά επεισόδια επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας και στην περιοχή των Εξαρχείων.
Στον εισαγγελέα οδηγούνται οι 10 νεαροί συλληφθέντες για τα χθεσινά επεισόδια επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας και στην περιοχή των Εξαρχείων. Ένας από τους 10 συνελήφθη πριν από την πορεία, περίπου στις 16:30 στην οδό Ακαδημίας, και κατηγορείται ότι κατείχε ένα μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό, μία κροτίδα, μία μάσκα και σπίρτα.

Πέντε από τους συλληφθέντες κατηγορούνται ότι συμμετείχαν σε ομάδα που επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ και πέτρες σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΕΛΤΑ στην οδό Μπουμπουλίνας.

Ένας ακόμη συνελήφθη στην οδό Γενναδίου, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μια σιδηρογροθιά και ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι μέλος της Χρυσής Αυγής. Ο συγκεκριμένος, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, είναι σεσημασμένος για κλοπές και ναρκωτικά.

Στη διάρκεια των επεισοδίων, 14 αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ενώ πραγματοποιήθηκαν 277 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 10 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.