Skip to main content

Στον εισαγγελέα ο Πέτρος Φιλιππίδης - Κατηγορίες για βιασμό και απόπειρα βιασμού

Η έρευνα για τον δημοφιλή ηθοποιό έχει ξεκινήσει από καιρό και έχει φθάσει σε κρίσιμο στάδιο, καθώς θύματα και μάρτυρες έχουν ήδη εξεταστεί.

Για βαρύτατες κατηγορίες, απόπειρες βιασμού και βιασμό, καλείται σε εξηγήσεις από τις εισαγγελικές αρχές ο δημοφιλέστατος ηθοποιός, Πέτρος Φιλιππίδης, με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε θέατρο και τηλεόραση, προκειμένου να δώσει τις δικές του απαντήσεις για τις βαριές καταγγελίες γυναικών, που υπέστησαν σεξουαλικές κακοποιήσεις και έχουν εξεταστεί από τον αρμόδιο εισαγγελέα, Κων. Σπυρόπουλο.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, η έρευνα για τον δημοφιλή ηθοποιό έχει ξεκινήσει από καιρό και έχει φθάσει σε κρίσιμο στάδιο, καθώς θύματα αλλά και μάρτυρες έχουν ήδη εξεταστεί και καταθέσει σε βάρος του γνωστού ηθοποιού σημαντικά και επιβαρυντικά στοιχεία.

Είναι η δεύτερη πολύ σοβαρή περίπτωση σεξουαλικής εγκληματικότητας που έχουν διερευνήσει οι εισαγγελικές αρχές μετά την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο ηθοποιός θα κληθεί σε εξηγήσεις την επόμενη εβδομάδα, οπότε και αναμένεται να ζητήσει μέσω του συνηγόρου του προθεσμία, για να προετοιμάσει το υπόμνημά του, ενώ δεν αποκλείεται να κληθεί και σε προφορικές εξηγήσεις από τον εισαγγελέα.

Πηγή: Καθημερινή