Skip to main content

Στον Καναδά για τις γιορτές των Χριστουγέννων Μέγκαν και Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Δούκισσα του Σάσεξ περνάνε προσωπικό χρόνο στον Καναδά, όπως επιβεβαίωσε το γραφείο του πρίγκιπα.

Χαμηλούς τόνους κρατά το πριγκιπικό ζευγάρι της Βρετανίας, που αναμένεται να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων με τους φίλους της Μέγκαν Μαρκλ στον Καναδά.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Δούκισσα του Σάσεξ περνάνε προσωπικό χρόνο στον Καναδά, όπως επιβεβαίωσε το γραφείο του πρίγκιπα. Το ζευγάρι έχουν πάρει άδεια 6 εβδομάδων από τα βασιλικά καθήκοντα. Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια εθεάθη στον Καναδά και αναμένεται να περάσει με το ζευγάρι τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Η Μέγκαν Μαρκλ διέμενε επί 7 χρόνια στο Τορόντο για τις ανάγκες της τηλεοπτικής σειράς «Suits», στην οποία πρωταγωνιστούσε. Γι’ αυτό και ο στενός κύκλος των φίλων της βρίσκεται στη χώρα, μεταδίδει το skai.gr.

Ο Καναδός πρωθυπουργός, Τζάστιν Τριντό καλοσόρισε το ζευγάρι με μία ανάρτηση στο twitter. «Πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν και Άρτσι σας ευχόμαστε μία ήσυχη και ευλογημένη διαμονή στον Καναδά. Βρίσκεστε μεταξύ φίλων και είστε πάντα ευπρόσδεκτοι εδώ», έγραψε ο Τζάστιν Τριντό.