Skip to main content

Στον Ζορπίδη στελέχη της Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην αγορά του φυσικού αερίου και της ηλεκτρικής ενέργειας στη Β. Ελλάδα.

Επίσκεψη γνωριμίας στον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Μιχάλη Ζορπίδη πραγματοποίησαν ο διευθυντής πωλήσεων της εταιρείας Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας κ. Γιώργος Παλαιολόγος και ο διευθυντής πωλήσεων Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδος κ. Γιάννης Μιχαηλίδης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην αγορά του φυσικού αερίου και της ηλεκτρικής ενέργειας και στο περιβάλλον που διαμορφώνεται στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα στην πόλη της Θεσσαλονίκης για τους επαγγελματίες.

Παράλληλα, διερευνήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο καθώς, όπως είναι γνωστό, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας έχει αναπτύξει τον τελευταίο χρόνο έντονη παρουσία στην πόλη διαθέτοντας φυσικό κατάστημα στην Καλαμαριά, όπου οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα ανταγωνιστικά προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος σε συνδυαστικά πακέτα και μοναδικά προνόμια.

Μάλιστα, η εταιρεία συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης σημειώνοντας σημαντική επιτυχία και λαμβάνοντας ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις για το διαδραστικό της περίπτερο.