Skip to main content

Στον όμιλο Σαράντη της εταιρείας Όλυμπος περνάει η Δουμπιά

Αλλάζει χέρια η εταιρεία φυσικού μεταλλικού νερού Δουμπιά. Ο όμιλος Σαράντη της γαλακτοβιομηχανίας Όλυμπος πρόσφερε λίγο πάνω από 2 εκατ.ευρώ.

Στον όμιλο Σαράντη της γαλακτοβιομηχανίας Όλυμπος καταλήγει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η εταιρεία φυσικού μεταλλικού νερού «Δουμπιά», θυγατρική της οινοποιίας «Μαλαματίνα». Στον διαγωνισμό που διεξήχθη σήμερα για τη γνωστή εταιρεία που εκμεταλλεύεται το φυσικό μεταλλικό νερό, που αναβλύζει από την πηγή των Αγίων Αποστόλων, στην κοινότητα Δουμπιά του δήμου Πολυγύρου Χαλκιδικής υπεβλήθησαν δύο προσφορές. Εκτός από τον όμιλο Σαράντη, ο οποίος προσφέρει λίγο πάνω από 2 εκατ.ευρώ, προσφορά υπέβαλε και το κυπριακό fund το οποίο είχε εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τη Δουμπιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το καθαρό αποτέλεσμα του διαγωνισμού δεν αφήνει περιθώρια αμφισβητήσεων. Το δε τίμημα κινείται εντός των ορίων που είχαν θέσει ως στόχο τόσο η Μαλαματίνα όσο και η Ernst & Young που πραγματοποίησε τις επαφές με τους υποψήφιους επενδυτές και υλοποίησε τη διαδικασία.

Διαβάστε ακόμη: Δουμπιά: Νέα ημερομηνία για την πώληση μετά από αίτημα των μνηστήρων