Skip to main content

Στον ΠΑΟΚ για τουλάχιστον 3,5 χρόνια ακόμα ο Λύρατζης (φωτο + video)

Σπουδαία συμφωνία για τον «Δικέφαλο» - Κάτοικος Τούμπας έως το καλοκαίρι του 2022 ο νεαρός ταλαντούχος δεξιός οπισθοφύλακας.

Επένδυση σε δικό του παιδί κάνει ο ΠΑΟΚ, καθώς έφτασε σε συμφωνία με τον Λευτέρη Λύρατζη για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον «Δικέφαλο» για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Την είδηση γνωστοποίησε ο Γιώργος Σαββίδης δημοσιεύοντας σχετική φωτογραφία του νεαρού παίκτη στον επίσημο λογαριασμό του στα social media.

Συνεπώς ο νεαρός ταλαντούχος δεξιός μπακ θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας έως το καλοκαίρι του 2022 με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Λευτέρη Λύρατζη μέχρι τις 30.06 του 2022.

Χαρισματικός ποδοσφαιριστής, ο Λευτέρης Λύρατζης, ήρθε από την Καβάλα το 2012 όταν αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να αφήσει τον Κεραυνό Κρηνίδων.

Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσής του στα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε με την ίδια προσήλωση και συνέπεια ως δεξί μπακ, ως δεξί και αριστερό χαφ.

Εκ των αρχηγών της Κ14, της πρωταθλήτριας Κ15, βασικό στέλεχος της πρωταθλήτριας Κ17 και φυσικά της πρωταθλήτριας Κ20, διεθνής, διακριθείς σε όλα τα διεθνή τουρνουά που έχει ταξιδέψει με τον ΠΑΟΚ, μέλος της Α ομάδας του ΠΑΟΚ από την προετοιμασία της σεζόν 2018-19, ενώ είχε ήδη συμμετάσχει σε προπονήσεις από την προηγούμενη σεζόν.

Tον Δεκέμβριο πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με τον Δικέφαλο στην αναμέτρηση κόντρα στον Αήττητο Σπάτων για το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ είναι βασικός και στην Κ19».