Skip to main content

Στον πρύτανη του ΠΑΜΑΚ ο γενικός πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη

Τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Στέλιο Κατρανίδη, επισκέφθηκε σήμερα ο γενικός πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, Γκρέγκορι Φλέγκερ.

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, Γκρέγκορι Φλέγκερ, στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Καθηγητή Στέλιο Κατρανίδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επιβεβαιώθηκε το καλό κλίμα συνεργασίας το οποίο έχει εμπεδωθεί μεταξύ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και του Γενικού Προξενείου των ΗΠΑ, σε τομείς τόσο εκπαιδευτικού όσο και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Ο κ. Κατρανίδης και ο κ. Φλέγκερ συζήτησαν, μεταξύ άλλων, τρόπους για την από κοινού εμβάθυνση των διμερών σχέσεων, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε αφενός στις δυνατότητες συνεργασίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με αμερικανικά πανεπιστήμια, αφετέρου στις σημαντικές δυνατότητες προσέλκυσης Αμερικανών φοιτητών στο Ίδρυμα.

Η συνάντηση έκλεισε με ανταλλαγή αναμνηστικών, ως επιστέγασμα του καλού κλίματος, που διατηρείται εδώ και χρόνια μεταξύ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και του Γενικού Προξενείου των ΗΠΑ.