Skip to main content

Στον ρυθμό της Zumba χόρεψε η Νέα Παραλία (φωτο + video)

Μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου και ξεσήκωσαν χορεύοντας υπό τους ήχους της latin, ποπ και ευρωπαϊκής μουσικής τη Νέα Παραλία

Με σύνθημα «Ενωμένοι χορεύουμε-Ενωμένοι γυμναζόμαστε» και έχοντας φόντο τη θάλασσα του Θερμαϊκού, δεκάδες Θεσσαλονικείς χόρεψαν και φέτος στους ρυθμούς της Zumba στη Νέα Παραλία.

Μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και ξεσήκωσαν χορεύοντας υπό τους ήχους της latin, ποπ και ευρωπαϊκής μουσικής τη Νέα Παραλία.

«Είναι ένα event που φτιάχτηκε από αγάπη, με αγάπη, για την αγάπη. Η πρόσκληση ισχύει για όλους. Ακόμη και εάν δεν έχετε παρακολουθήσει Zumba είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρεθείτε κοντά της και να περάσουμε όλοι όμορφα μαζί» δήλωσε ο Zumba Instructor, Χάρης Αγτζίδης.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης έκανε λόγο για μια πολύ ωραία πρωτοβουλία, η οποία «καλό είναι να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια», όπως να συνεχιστεί και το πρόγραμμα «Άθληση και Ψυχαγωγία στη φύση».

Τη δράση με τίτλο «Zumba masterclass / Ενωμένοι χορεύουμε - Ενωμένοι γυμναζόμαστε» διοργανώνει για 4η χρονιά ο δήμος Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του προγράμματος «Άθληση και ψυχαγωγία στη φύση».