Skip to main content

Στους 100 νέους ηγέτες της διάσκεψης του Βουκουρεστίου ο Σαουλίδης

Θα συζητήσει με ευρωπαίους, εθνικούς, περιφερειακούς και τοπικούς ηγέτες από όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε. για τη συμβολή των τοπικών αρχών στην Ευρώπη.

Στην 8η Διάσκεψη Κορυφής των Περιφερειών και των Πόλεων (8th European Summit of Regions and Cities) που θα διεξαχθεί στις 14 – 15 Μαρτίου στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας θα συμμετάσχει, λίγες εβδομάδες πριν τις Ευρωεκλογές, το μέλος του Κινήματος Αλλαγής και αντιδήμαρχος Τεχνικών 'Εργων του δήμου Νεάπολης – Συκεών, Αντώνης Σαουλίδης.

Ο κ.Σαουλίδης επιλέχθηκε μεταξύ των «100 Νέων Ηγετών» και κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Βουκουρέστι θα συζητήσει με ευρωπαίους, εθνικούς, περιφερειακούς και τοπικούς ηγέτες από όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε. τη συμβολή των τοπικών και των περιφερειακών αρχών στο μέλλον της Ευρώπης.

Στη Διάσκεψη είναι προγραμματισμένο να μιλήσουν για το μέλλον της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιφερειών, Κάρλ Χάινς Λαμπέρτζ, η πρωθυπουργός της Ρουμανίας, Βιόριτσα Ντάντσιλα, ο επικεφαλής διαπραγματευτής της Ε.Ε, Μισέλ Μπαρνιέ ενώ μεταξύ των ομιλητών θα είναι οι δήμαρχοι του Βουκουρεστίου, των Βρυξελλών, του 'Οσλο, του 'Αμστερνταμ και η επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής της Ε.Ε., Κορίνα Κρέτσου.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών, τη ρουμανική προεδρία της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης και τις Ενώσεις τοπικών και περιφερειακών αρχών της Ρουμανίας.