Skip to main content

Στους 29 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται για σήμερα αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πιο πυκνές στα κεντρικά και τα νότια, αναμένονται για σήμερα στη χώρα. Στην ατμόσφαιρα θα υπάρχουν αυξημένες συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης, κυρίως στα ανατολικά και τα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ, στα νότια τοπικά έως 5 μποφόρ. Από το απόγευμα, στα βορειοανατολικά οι άνεμοι θα στραφούν σε νότιους, εντάσεως μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ, βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις, με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα δείξει από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα. Θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς άνεμοι, πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες από νότιες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές, γενικά ασθενείς. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ, στα νότια τις πρωινές ώρες από δυτικές διευθύνσεις, μέχρι 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου.