Skip to main content

Στους 35 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη καλός για σήμερα προβλέπεται ο καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις.

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα με πρόσκαιρες νεφώσεις, οι οποίες θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 6 και μετά το μεσημέρι στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ηπειρωτικά.

Ηλιοφάνεια θα επικρατεί σε Μακεδονία και Θράκη. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν από τις απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους στα ορεινά μέχρι τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα φυσούν μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι έως 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 18 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στην δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη καλός προβλέπεται ο καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα βρέξει στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου.