Skip to main content

Στους 7 οι νεκροί από κορωνοϊό - Πέθανε ηλικιωμένος από τη Δαμασκηνιά

Πρόκειται για 87χρονο άντρα από τη Δαμασκηνιά, ο οποίος νοσηλευόταν εδώ και τέσσερις ημέρες, έχοντας διακομιστεί από το χωριό που βρίσκεται.

Έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής ένας 87χρονος που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων του κορωνοϊού στη χώρα μας στους επτά.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, πρόκειται για 87χρονο άντρα από τη Δαμασκηνιά, ο οποίος νοσηλευόταν εδώ και τέσσερις ημέρες, έχοντας διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το χωριό που βρίσκεται.

Ο 87χρονος ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και απεβίωσε τελικά λίγο μετά τις 11 το πρωί. Ο άτυχος ηλικιωμένος είναι το πρώτο θύμα κορωνοϊού στο νοσοκομείο Κοζάνης και το τέταρτο στη δυτική Μακεδονία.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ώρες πραγματοποιήθηκαν πέντε νέες διακομιδές ατόμων στο Νοσοκομείο Μαμάτσειο από τα δύο χωριά της Κοζάνης, Δαμασκηνιά και Δραγασιά που βρίσκονται σε καραντίνα. Ένα από αυτά τα άτομα φαίνεται να βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό, καθώς εμφάνιζε αρκετά συμπτώματα της νόσου.

Διαβάστε - Κοζάνη: Πέντε νέες διακομιδές - Δύο άτομα σε κρίσιμη κατάσταση

Δύο ακόμη ασθενείς που είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Κοζάνης διαγνωσμένοι με κορωνοϊό βρίσκονταν σε κρίσιμη κατάσταση, ένας εκ των οποίων ο 87χρονος που κατέληξε.