Skip to main content

Στους Αμπελόκηπους σήμερα κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης

Με κατοίκους και επαγγελματίες των Αμπελοκήπων συνομίλησαν σήμερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης που επισκέφτηκαν την περιοχή.

Εξόρμηση στην πλατεία Επταλόφου και στους κεντρικούς δρόμους των Αμπελοκήπων πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

Συμμετείχαν βουλευτές, στελέχη και μέλη του κόμματος οι οποίοι ενημέρωσαν τους πολίτες, συζήτησαν μαζί τους και απάντησαν σε ερωτήσεις που τους τέθηκαν από καταστηματάρχες της περιοχής και τους περαστικούς

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σκοπός αυτής της δράσης του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης ήταν να κοινωνηθούν οι προτάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης όπως αυτές παρουσιάζονται στο πρόγραμμα «Μένουμε όρθιοι», προτάσεις απόλυτα κοστολογημένες οι οποίες στοχεύουν στην έξοδο από την κρίση που έχει δημιουργεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ανάμεσα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν στην εξόρμηση ήταν ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Γιάννης Αμανατίδης, ο συντονιστής της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Δουίτσης, ο πρώην βουλευτής, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και ολυμπιονίκης, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, στελέχη και μέλη του κόμματος ενώ όπως αναφέρεται η παρουσία του κλιμακίου έγινε δεκτή με θετικές αντιδράσεις από τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής.