Skip to main content

Στους πολίτες των Νέων Επιβατών δόθηκε το πρώτο Info Kiosk

Tο καινοτόμο προϊόν πρόκειται να λειτουργήσει ως κιόσκι εναπόθεσης ποικίλων ενημερωτικών εντύπων του Δήμου και ανταλλαγής βιβλίων.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στο πάρκο των Ν. Επιβατών επί των οδών 25ης Μαρτίου και Ανθέων, η εγκατάσταση σύγχρονου περιπτέρου ενημέρωσης (Info Kiosk).

Βραβευμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ΟΒΙ (Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας) και βραβείο Tourism Awards 2017, το καινοτόμο προϊόν της εταιρείας Αξιοποίηση Ακτών Ελλάδος (ΑΑΕ), πρόκειται να λειτουργήσει ως κιόσκι εναπόθεσης ποικίλων ενημερωτικών εντύπων του Δήμου και ανταλλαγής βιβλίων.

Με το βλέμμα στραμμένο στην παροχή χρήσιμων πληροφοριών για τον τόπο και απώτερο στόχο την τόνωση του τουριστικού ενδιαφέροντος, το Info Kiosk – δωρεά της εταιρείας ΑΑΕ – προσδοκά να λειτουργήσει ως πόλος έλξης τόσο για τους κατοίκους του Δήμου όσο και για τους επισκέπτες του.

Το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Γιάννης Μαυρομάτης, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, κ. Γιώργος Φεστερίδης, ο Γεν. Γραμματέας της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, κ. Αποστόλου και οι Αντιπρόεδροι, κκ. Κωνσταντινίδης και Αλεξίου, ο Αστυνομικός Α’. κ. Τσώλας, ο Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΘ, κ. Καλλονάς, ο Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Ν. Επιβατών, κ. Ρούφτης και ο Πρόεδρος κατοίκων οικισμού Καλλιθέας, κ. Χριστιανάκης. Επίσης, παρευρέθηκαν η ΕΘΟΠΑΚ και ο Λαογραφικός Σύλλογος Ν. Επιβατών.

Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος ευχαρίστησαν θερμά τον εκπρόσωπο της ΑΑΕ, κ. Τζιάνη, για την ευγενική προσφορά του περιπτέρου, ευχόμενοι το Info Kiosk να αποτελέσει ένα χώρο τον οποίο να αγκαλιάσουν οι κάτοικοι, κυρίως η νεολαία και να προστατεύουν σαν δική τους περιουσία.