Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021
x

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ OGILVY ΚΑΙ AQ STRATEGY ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Δημιουργείται ένα μοναδικό, καινοτόμο πλέγμα υπηρεσιών για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας στον τουρισμό.

Με μια δυναμική και ευρείας εμβέλειας στρατηγική συμμαχία ξεκινούν το 2021 η Ogilvy και η AQ Strategy.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το πλέγμα εξειδικευμένων υπηρεσιών που δημιουργείται από τη συνένωση δυνάμεων, είναι μοναδικό στην αγορά του Τουρισμού, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της συνεργασίας είναι το Integrated Growth Model. Η ολιστική προσέγγιση δηλαδή στο business, τη στρατηγική και το marketing επιχειρήσεων και Οργανισμών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Φιλοξενίας, του Τουρισμού και της Οικονομίας των Εμπειριών, μέσω της ανάλυσης data και global insights. Οι πολλαπλές λύσεις εκτείνονται σε τομείς όπως η συμβουλευτική σε θέματα επιχειρηματικής ανάπτυξης και στόχευσης, στελέχωσης, οργανωτικής διάρθρωσης, σε συνδυασμό με τη χάραξη στρατηγικής και την εφαρμογή της σε επίπεδο διαφήμισης και marketing, την εις βάθος έρευνα και την ανάλυση δεδομένων για τη χάραξη digital στρατηγικής σε στοχευμένα κοινά. Για την επίτευξη των στόχων κάθε ξεχωριστού project και την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων, ο μοχλός ανάπτυξης είναι η εξατομίκευση των υπηρεσιών.

Η Ogilvy αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο πολυβραβευμένη διαφημιστική εταιρεία στην Ελλάδα, μέλος του κορυφαίου παγκόσμιου δικτύου με γραφεία σε περισσότερες από 80 αγορές, ενώ η AQ Strategy έχει εξειδικευμένη εμπειρία 30 ετών στους ευρύτερους τομείς του Τουρισμού και ένα εξαιρετικό δίκτυο σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο κ. Θεόδωρος Κοτιώνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Ogilvy στην Ελλάδα, αναφερόμενος στη συνεργασία σημειώνει ότι: «Η χρονική στιγμή για τη συνεργασία με την AQ Strategy είναι ιδανική. H επόμενη ημέρα μετά την πανδημία επιφυλάσσει νέες ευκαιρίες ανάπτυξης τις οποίες οφείλουμε να αναγνωρίσουμε και να διαχειριστούμε άμεσα. Η απόφασή μας να μπούμε δυναμικά και να αναπτύξουμε τεχνογνωσία στον Τουρισμό είναι κομβικής σημασίας, αξιοποιώντας την εμπειρία του δικτύου της Ogilvy και της WPP. Επιθυμούμε μέσω της συνεργασίας μας, να είμαστε πρωτοπόροι στην αλλαγή που προδιαγράφεται για τον Τουρισμό και να συμβάλουμε, μέσω της εξειδίκευσής μας, στην άνοδο του κλάδου στη χώρα μας και διεθνώς».

Ο κ. Γιάννης Τσάκαλος, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της AQ Strategy επισημαίνει: «Σε αυτή τη συγκυρία, αντιλαμβανόμαστε ότι επιχειρήσεις και οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στον Τουρισμό, οφείλουν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα τα οποία θα καθορίσουν την ανάκαμψή τους. Η σύμπραξη με την Ogilvy είναι ‘η ισχύς εν τη ενώσει’ και διέπεται από ουσία και αποτελεσματικότητα, με δράσεις μετρήσιμες, συγκεκριμένες, ρεαλιστικές και με χρονοδιάγραμμα. Είναι μια πρωτοβουλία με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και στη βιώσιμη ανάπτυξη του Τουρισμού».

Σχετικά με την Ogilvy

Η Ogilvy στην Ελλάδα απασχολεί 300 κορυφαίους επαγγελματίες της διαφήμισης και της επικοινωνίας. Με 44 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, είναι ο πιο σημαντικός και πολυβραβευμένος οργανισμός επικοινωνίας της χώρας με τις περισσότερες διακρίσεις και βραβεία στο εξωτερικό.

Οι εξειδικεύσεις της καλύπτουν ολιστικά τις σύγχρονες ανάγκες της επικοινωνίας και του modern marketing: Brand Strategy, Advertising, Customer Engagement & Digital, PR & Influence, Activation & Shopper Marketing, Performance Marketing, Talent, Sports & Content Management και Branded Entertainment.

 

Σχετικά με την AQ Strategy

Η AQ Strategy είναι εταιρεία στρατηγικού μάρκετινγκ, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Δραστηριοποιείται στον ευρύτερο τομέα της Φιλοξενίας και του Τουρισμού, καθώς και της Οικονομίας των Εμπειριών. Με βαθιά γνώση της παγκόσμιας αγοράς του τουρισμού, ταξιδιών και φιλοξενίας, με εξαιρετικό δίκτυο γνωριμιών σε Ελλάδα και εξωτερικό, μπορεί να βοηθήσει προορισμούς και επιχειρήσεις να πλοηγηθούν με ασφάλεια και να εξελιχθούν σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Με καθαρή σκέψη, προσαρμοστικότητα και στρατηγικό προσανατολισμό μπορεί να αποδειχθεί ο απόλυτος συνεργάτης σε οποιαδήποτε επιχείρηση ή προορισμό στην πορεία για ανάπτυξη, με σύγχρονα εργαλεία και μεθόδους.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ