Skip to main content

Στρυμονικός: Άκαρπες οι έρευνες για τον 43χρονο ψαρά- Αίτημα για βατραχανθρώπους

Συνεχίζονται χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό του 43χρονου ψαρά - Αίτημα για συμβολή βατραχανθρώπων στις έρευνες

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 43χρονου ψαρά από την Ιερισσό, που τα ίχνη του αγνοούνται μετά την ανατροπή του σκάφους του στη θαλάσσια περιοχή Νέων Κερδυλίων, κοντά στις εκβολές του ποταμού Στρυμόνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, έχει κατατεθεί αίτημα για συμβολή της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών, των λεγόμενων βατραχανθρώπων, στις εκτεταμένες έρευνες του Λιμενικού, σε μία ακόμη προσπάθεια να εντοπιστεί ο αγνοούμενος ψαράς.

Μέχρι στιγμής στις έρευνες ενεργούν δύο πλωτά σκάφη του Λιμενικού, δύο ιδιωτικά καθώς και ένα περιπολικό του Λιμενικού που πραγματοποιεί χερσαίες περιπολίες. Υπενθυμίζεται ότι το σκάφος του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε κατά τις έρευνες την ίδια μέρα του περιστατικού.

Ο 43χρονος είχε βγει για ψάρεμα μαζί με τη συνομήλικη γυναίκα του στον Στρυμονικό Κόλπο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το σκάφος στο οποίο επέβαινε το ανδρόγυνο ανατράπηκε και βυθίστηκε, ενώ η 43χρονη κατάφερε να φτάσει κολυμπώντας στη στεριά, όπου κάλεσε σε βοήθεια.