Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΟΡΓΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΚΜ

Τη συγκρότηση συντονιστικού οργάνου για την οργάνωση των υπηρεσιών για τον αποχιονισμό και την αντιμετώπιση των προβλημάτων από πιθανή χιονόπτωση αποφάσισε η ΠΚΜ.

Τη συγκρότηση συντονιστικού οργάνου για την οργάνωση των υπηρεσιών για τον αποχιονισμό και την αντιμετώπιση των προβλημάτων από πιθανή χιονόπτωση αποφάσισε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη σύσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι.

Στο επίκεντρο της σύσκεψης βρέθηκαν τα θέματα οργάνωσης και συντονισμού των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με την αντιμετώπιση των προβλημάτων από πιθανή χιονόπτωση.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα τεχνικά ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία των αποχιονιστικών μηχανημάτων, την προμήθεια αλατιού και την καταγραφή του προσωπικού χειριστών μηχανημάτων.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Διονύσης Ψωμιάδης, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ΠΚΜ Δημήτρης Λευκόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ