Skip to main content

Συλλήψεις διακινητών λαθρομεταναστών

Στη σύλληψη δύο ανδρών που μετέφεραν παράνομα 10 Κινέζους λαθρομετανάστες, προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης.

Στη σύλληψη δύο ανδρών που μετέφεραν παράνομα 10 Κινέζους λαθρομετανάστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης, σε επαρχιακό δρόμο της Αλεξανδρούπολης οι αστυνομικοί έκαναν σήμα σε δύο οδηγούς Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, για να ακινητοποιήσουν τα οχήματά τους. Ωστόσο εκείνοι δεν συμμορφώθηκαν και ανέπτυξαν ταχύτητα.

Στο 1ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Αλεξανδρούπολης-Παλαγίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν το ένα αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου μετέφερε τους δέκα λαθρομετανάστες, ενώ στην Αλεξανδρούπολη εντόπισαν και ακινητοποίησαν το δεύτερο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου λειτουργούσε ως προπομπός.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης.