Skip to main content

Συλλήψεις για απόπειρα απάτης και πλαστογραφίας

Στη σύλληψη δύο ημεδαπών για απόπειρα απάτης και πλαστογραφίας, στον Αλιμο και στη Γλυφάδα, προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τ.Α. Αλίμου και της Αμεσης Δράσης.

Στη σύλληψη δύο ημεδαπών για απόπειρα απάτης και πλαστογραφίας, στον Αλιμο και στη Γλυφάδα, προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τ.Α. Αλίμου και της Αμεσης Δράσης το πρωί της 16ης Δεκεμβρίου, ενώ αναζητείται τρίτος ημεδαπός συνεργός τους.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο δράστες μετέβησαν στον Αλιμο, σε κατάστημα εμπορίας ηλεκτρικών ειδών μέσω διαδικτύου, προκειμένου να παραλάβουν αντικείμενα τα οποία είχαν παραγγελθεί μέσω διαδικτύου, από τον μη συλληφθέντα ημεδαπό, με ηλεκτρονική χρέωση σε πιστωτική κάρτα που όπως έγινε αντιληπτό από τους υπαλλήλους του καταστήματος και επιβεβαίωσε η Τράπεζα που είχε εκδώσει την κάρτα, ανήκε σε άλλον δικαιούχο.

Όπως προέκυψε από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Αλίμου, με τον αριθμό της συγκεκριμένης κάρτας και με τα στοιχεία του μη συλληφθέντα ημεδαπού, είχαν γίνει και άλλες 17 παρόμοιες συναλλαγές, συνολικού ποσού 12.003,4 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.