Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΣΥΛΛΗΨΗ 11 ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΚΕΡ ΣΤΗ ΧΑΡΙΛΑΟΥ

Συνελήφθησαν 11 άτομα, ηλικίας από 23 ως 47 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν σε τυχερό παίγνιο, το οποίο είχε διοργανωθεί παράνομα σε καφετέρια στην περιοχή Χαριλάου.

Συνελήφθησαν 11 άτομα (2 αλλοδαποί και 9 ημεδαποί), ηλικίας από 23 ως 47 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν σε τυχερό παίγνιο, το οποίο είχε διοργανωθεί παράνομα σε καφετέρια στην περιοχή Χαριλάου, ύστερα από αιφνιδιαστική επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι ο 42χρονος ημεδαπός, ο οποίος ήταν ο υπεύθυνος του καταστήματος, το οποίο λειτουργούσε παράνομα καθώς είχε σφραγιστεί από τον Δήμο, διοργάνωνε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της καφετέριας, τυχερό παίγνιο (παραλλαγή POKER), στο οποίο συμμετείχαν θαμώνες, ποντάροντας χρηματικά ποσά.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, βρέθηκαν στην καφετέρια και κατασχέθηκαν 377 μάρκες, πονταρίσματος, συνολικής χρηματικής αξίας 7.063 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 945 ευρώ, 52 τραπουλόχαρτα και πράσινη τσόχα.

Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της ιδιοκτήτριας του καταστήματος, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι σε βάρος 45χρονου θαμώνα που συνελήφθη, εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, για παράβαση του Νόμου «περί Ναρκωτικών».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ