Skip to main content

Σύλληψη τριών λαθροδιακινητών στη Θεσσαλονίκη

Στα δίκτυα της αστυνομίας πιάστηκαν δυο Έλληνες και ένας Αλβανός, λαθροδιακινητές, οι οποίοι χθες βράδυ προσπάθησαν να μεταφέρουν από τη Θεσσαλονίκη 14 λαθρομετανάστες σε άλλη πόλη της χώρας.

Στα δίκτυα της αστυνομίας πιάστηκαν δυο Έλληνες και ένας Αλβανός, λαθροδιακινητές, οι οποίοι χθες βράδυ προσπάθησαν να μεταφέρουν από τη Θεσσαλονίκη δεκατέσσερις λαθρομετανάστες, εκ των οποίων τρεις ανήλικοι, σε άλλη πόλη της χώρας.

Οι τρεις δράστες εντοπίστηκαν σε παράπλευρη οδό της Εγνατίας οδού στη Θεσσαλονίκη και επρόκειτο να επιβιβάσουν σε δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, τους λαθρομετανάστες, 11 άντρες και 3 γυναίκες.

Μάλιστα, όπως προέκυψε από την προανάκριση οι λαθρομετανάστες για τη μεταφορά τους από τη χώρα τους ως τον τελικό τους προορισμό θα κατέβαλαν το χρηματικό ποσό των 2.500 δολαρίων ΗΠΑ, περίπου. Επίσης εντός του Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου του 37χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αεροβόλο πιστόλι.

Σε βάρος των τριών δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για «Σύσταση εγκληματικής οργάνωσης», «Διευκόλυνση μεταφοράς-προώθησης λαθρομεταναστών στο εσωτερικό της χώρας» και άλλα συναφή αδικήματα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.