Skip to main content

Συνάντηση Παπανδρέου με γγ του ΑΚΕΛ

Οι εξελίξεις στο Κυπριακό και στον αραβικό κόσμο, αλλά και τα ενεργειακά ζητήματα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου με τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ, Άντ

Οι εξελίξεις στο Κυπριακό και στον αραβικό κόσμο, αλλά και τα ενεργειακά ζητήματα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου με τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού, σήμερα το μεσημέρι στο πολιτικό γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή.

Ο κ. Κυπριανού χαρακτήρισε την Ελλάδα ως το βασικότερο στήριγμα στην προσπάθεια που καταβάλλει η Κύπρος για την επίτευξη λύσης και τόνισε ότι η βοήθεια του Έλληνα πρωθυπουργού είναι πολύ σημαντική για τον κυπριακό λαό.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρωθυπουργό γιατί ακόμη μια φορά εξέφρασε την πλήρη του στήριξη στον αγώνα του κυπριακού λαού για λύση και επανένωση του νησιού, καθώς επίσης και τις προσπάθειες που καταβάλλει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας (Δημήτρης Χριστόφιας) για την επίτευξη αυτού του στόχου», ανέφερε σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο γ.γ του ΑΚΕΛ.