Skip to main content

Συνάντηση Ψωμιάδη με Βαρτζόπουλου-Αγγελάκα

Κάλεσμα για συστράτευση όλων των στελεχών και των φίλων της ΝΔ απηύθυνε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον γραμματέα Οργανωτικού της Ν.Δ., Μανώλη Αγγελάκα, και τον πρόεδρο της
Τον νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη, επισκέφθηκαν ο γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ., Μανώλης Αγγελάκας, και ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης του κόμματος, Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κ. Ψωμιάδης είπε ότι είναι «στρατιώτης της παράταξης» και κάλεσε όλα τα στελέχη να συστρατευθούν, ασχέτως του τι έγινε στις εσωκομματικές εκλογές, «στην προσπάθεια να έρθει η Ν.Δ., όσο πιο γρήγορα στη διακυβέρνηση της χώρας».

 Ο κ. Αγγελάκας τόνισε ότι η Ν.Δ. αναδιοργανώνεται και σύντομα οι πολίτες θα τη δουν παντού και δίπλα τους στα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν. Ο κ. Βαρτζόπουλος επισήμανε ότι ξεκινούν προσπάθειες για να αγκαλιάσει η Ν.Δ. όσους ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές και να αναμορφωθούν οι οργανώσεις του κόμματος δομικά και λειτουργικά.

«Βγαίνουμε από μία συντριπτική ήττα για την παράταξή μας, αλλά συγχρόνως και με μια καινούρια ελπίδα κι ένα καινούριο μήνυμα που μας έδωσαν οι 800.000 άνθρωποι που συντάχθηκαν πλέον ως μέλη με τη ΝΔ. Ξεκινούμε, λοιπόν, και σε οργανωτικό και σε πολιτικό επίπεδο για να εντάξουμε αυτόν τον κόσμο στις οργανώσεις μας αλλά και για να αναμορφώσουμε τις οργανώσεις αυτές από πλευράς δομικής και λειτουργικής.