Skip to main content

Συνδρομή Κομισιόν για το σκάνδαλο Siemens ζητάει ο Καρατζαφέρης

Τη συνδρομή της Κομισιόν, προκειμένου το ελληνικό Δημόσιο να αποζημιωθεί για την οικονομική ζημία από το σκάνδαλο της Siemens, ζητά με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Κομισιόν, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
Τη συνδρομή της Κομισιόν, προκειμένου το Δημόσιο «να αποζημιωθεί για την τεράστια οικονομική ζημία εξαιτίας των πρακτικών λαδώματος που εφάρμοζε η Siemens για την ανάληψη μεγάλων δημοσίων έργων», ζητά με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Στην επιστολή του ο κ. Καρατζαφέρης υπογραμμίζει ότι «στο σκάνδαλο Siemens, στο οποίο «εμπλέκονται τα δύο μεγάλα κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, οι πρακτικές λαδώματος που εφάρμοζε η εταιρία αυτή, έχουν οδηγήσει σε μεγάλη οικονομική βλάβη του Ελληνικού Δημοσίου και σε αυτονόητη νόθευση του ανταγωνισμού».

Σχετικά με το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής, ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, Κώστας Αϊβαλιώτης, κάνει λόγο για «πόρισμα-παρωδία».

«Η κοινωνική απαξία που έχει αναπτυχθεί στην κοινωνία σχετικά με τη βάση των πορισμάτων των μεγάλων κομμάτων αυξάνει την ευθύνη μας να πούμε τα ουσιαστικά και πραγματικά περιστατικά σε αντιδιαστολή με αυτά που περιγράφονται στο πολυσέλιδο -και ως εκ τούτου δυσανάγνωστο - πόρισμα της πλειοψηφίας», τονίζει ο κ. Αϊβαλιώτης, ενώ συμπληρώνει: «Ο ΛΑΟΣ, με βαθύ αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό, εξηγεί πώς μια προσδοκία μετετράπη- με την ευθύνη των εγκλωβισμένων στην υπόθεση Siemens - σε παρωδία».