Skip to main content

Συνελήφθη νεαρός για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς»

Συνελήφθη σήμερα στην Αθήνα ένας από τους δέκα νεαρούς σε βάρος των οποίων έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Συνελήφθη σήμερα στην Αθήνα ένας από τους δέκα νεαρούς σε βάρος των οποίων έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς. Πρόκειται για 26χρονο, ο οποίος κρατείται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και αύριο θα παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με στοιχεία που έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, ο 26χρονος εμπλέκεται στην υπόθεση της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς λόγω του ότι τα δακτυλικά του αποτυπώματα βρέθηκαν και ταυτοποιήθηκαν στη γιάφκα της οδού 25ης Μαρτίου, στο Χαλάνδρι.

Ο νεαρός είχε συλληφθεί και τον Μάιο του 2006 για συμμετοχή σε επεισόδια που είχαν γίνει κατά τη διάρκεια συλλαλητηρίου του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Φόρουμ στο κέντρο της Αθήνας. Τότε αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και έδινε το παρών το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου. Το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του εκδόθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2009 και σήμερα συνελήφθη όταν πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα για να δώσει το παρών.