Skip to main content

Συνελήφθη ο Ριτζάι

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο συνεργός του Βασίλη Παλαιοκώστα, Αλκέτ Ριτζάι, ο οποίος συνελήφθη λίγο μετά τις επτά το πρωί στο Άνω Σούλι του Δραματικού μαζί με τη γνωστή «Σούλα» και ένα ακόμη ζ
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο συνεργός του Βασίλη Παλαιοκώστα, Αλκέτ Ριτζάι, ο οποίος συνελήφθη λίγο μετά τις επτά το πρωί στο Άνω Σούλι του Δραματικού μαζί με τη γνωστή «Σούλα» και ένα ακόμη ζευγάρι, μετά από συντονισμένη επιχείρηση των ανδρών της ασφάλειας.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο Αλβανός δραπέτης είχε στην κατοχή του βαρύ οπλισμό αποτελούμενο από ένα καλάζνικοφ, δύο όπλα και μία χειροβομβίδα, τα οποία ωστόσο δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει. Στη επιχείρηση συμμετείχαν 25 άνδρες ΕΜΑΚ, καθώς και πολλοί άνδρες της ασφάλειας, ενώ συντονίστηκαν από τον υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Αλκέτ Ριτζάι και ο Βασίλης Παλαιοκώστας είχαν πραγματοποιήσει κινηματογραφική απόδραση με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού στις 22 Φεβρουαρίου του 2009, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία είχε εντοπίσει τις τελευταίες ημέρες τα ίχνη του Ριτζάι, ο οποίος φέρεται να διέμενε σε σπίτι στη Ραφήνα.

Η παραπάνω σύλληψη του Αλβανού δραπέτη δρομολογεί σημαντικές εξελίξεις στις έρευνες για τον εντοπισμό του Βασίλη Παλαιοκώστα.