Skip to main content

Συνελήφθησαν ένας διακινητής και 16 λαθρομετανάστες

Ένας διακινητής και 16 λαθρομετανάστες συνελήφθησαν χτες το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών.
Ένας διακινητής και 16 λαθρομετανάστες συνελήφθησαν χτες το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών. Αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης εντόπισαν στις 9 το βράδυ στην περιοχή Γεμιστής τους 16 λαθρομετανάστες, οι οποίοι στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την περιοχή Κήπων. Στο σημείο αυτό μετέβησαν στις 10:45 δύο ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα, στα οποία επιβιβάστηκαν οι λαθρομετανάστες.

Τα οχήματα κατευθύνθηκαν προς την Εγνατία οδό, όπου οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό του πρώτου αυτοκινήτου και τους επιβαίνοντες σε αυτό λαθρομετανάστες.

Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος ανάπτυξε ταχύτητα και στην περιοχή της Βιομηχανικής περιοχής Αλεξανδρούπολης αποβίβασε τους λαθρομετανάστες και τράπηκε σε φυγή. Οι επιβαίνοντες λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ το αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην αγροτική περιοχή Άβαντος Αλεξανδρούπολης.