Skip to main content

Συνελήφθησαν οι δράστες των ληστειών στο Σέιχ Σου

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν οι ληστές που είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για ζευγάρια και επισκέπτες στο Σέιχ Σου τον περασμένο Νοέμβριο και Δεκέμβριο.
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν οι ληστές που είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για ζευγάρια και επισκέπτες στο Σέιχ Σου τον περασμένο Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Πίσω από τις ληστείες βρίσκονταν 8 άτομα, αλλοδαποί και Έλληνες, διάφορων ηλικιών.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν 5 αλλοδαποί, ηλικίας από 23 έως 33 ετών, και 3 Έλληνες, ηλικίας 21 έως 47 ετών, οι οποίοι δρώντας κυρίως στο δάσος Σέιχ-Σου, στα Κωνσταντινοπολίτικα και στον κόμβο Αγίου Παύλου πραγματοποίησαν, κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα, περισσότερες από 8 ένοπλες ληστείες.

Μάλιστα, οι δράστες είχαν πυροβολήσει ορισμένα από τα θύματά τους, προκειμένουνα τους αποσπάσουν χρήματα, κινητά τηλέφωνα και πιστωτικές κάρτες.

Όπως προέκυψε, δυο από αυτούς (πατέρας και γιος) ήταν υπάλληλοι εταιρίας σεκιούριτι και παρακολουθούσαν τις συχνότητες ασυρμάτου της αστυνομίας και έτσι ήξεραν πώς να κινηθούν για να αποφύγουν την σύλληψη.

Μετά από έρευνα που έγινε στα σπίτια τους και τα αυτοκίνητά τους, βρέθηκε πλήθος οπλισμού αλλά και κλοπιμαίων.