Skip to main content

Συνελήφθησαν οι ληστές στο Praktiker

Δύο άτομα που φέρονται ως δράστες της αιματηρής ληστείας που έγινε στο «Praktiker» στον Ταύρο συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη. Ένας εκ των δύο είναι καταζητούμενους με ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σ
Δύο άτομα που φέρονται ως δράστες της αιματηρής ληστείας που έγινε στο «Praktiker» στον Ταύρο συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη και συμπλοκή με αστυνομικούς στο Γκάζι.

Κατά τη συμπλοκή τραυματίστηκε από σφαίρα στο πόδι ο ένας από τους διωκόμενους, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν δύο πιστόλια και μια χειροβομβίδα με τα οποία απείλησαν τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο τραυματίας είναι ένας από τους καταζητούμενους με ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

Ο τραυματίας διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, ενώ ο σύντροφός του στην Ασφάλεια, όπου ανακρίνεται. Με την υπόθεση ασχολείται και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Νωρίτερα το ίδιο βράδυ οι δύο δράστες, φορώντας κουκούλες, είχαν πυροβολήσει και τραυματίσει σοβαρά υπάλληλο κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας που έγινε στο κατάστημα PRAKTIKER στην οδό Πειραιώς 176 στον Ταύρο.

Οι δράστες άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν με κλεμμένο ΙΧ το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο λίγα λεπτά αργότερα σε μικρή απόσταση.

Ο υπάλληλος του καταστήματος διακομίστηκε με τραύμα στο στήθος στον Ερυθρό Σταυρό.