Skip to main content

Συνελήφθησαν τρεις λαθροδιακινητές στη Θεσσαλονίκη

Στη σύλληψη τριών ημεδαπών, ηλικίας 58, 49 και 55, ανάμεσά τους και μια γυναίκα, προχώρησαν σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή της Ξηροκρήνης, οι αστυνομικοί.

Στη σύλληψη τριών ημεδαπών, ηλικίας 58, 49 και 55, ανάμεσά τους και μια γυναίκα, προχώρησαν σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή της Ξηροκρήνης, οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, οι τρεις ημεδαποί συνελήφθησαν την ώρα που κατέφθασαν στην περιοχή της Ξηροκρήνης, προκειμένου να παραλάβουν και να μεταφέρουν με τρία οχήματα στην Αθήνα 15 λαθρομετανάστες, έντεκα άντρες, δύο γυναίκες και δύο ανήλικα.

Σημειώνεται ότι για την παράνομη είσοδο και μεταφορά τους από τον Νομό Έβρου ως τη Θεσσαλονίκη, ο καθένας από τους λαθρομετανάστες κατέβαλε στα μέλη του κυκλώματος το χρηματικό πόσο των 250 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους για «Εγκληματική Οργάνωση» και «Διευκόλυνση μεταφοράς-προώθηση λαθρομεταναστών στο εσωτερικό της χώρας»,  θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.